Sport & Vrije tijd

KSV Wierden houdt klootschiettoernooi

WIERDEN – De Wierdense klootschietvereniging (K.S.V. Wierden) organiseert op zaterdag 28 augustus voor de tweede maal een paren en koppel klootschiettoernooi. Een paar of koppel bestaat uit twee mannen of uit twee vrouwen en als derde uit één man en één vrouw. De paren spelen tegen elkaar. Het parcours is uitgezet in het buitengebied van Wierden en Hoge Hexel en is ongeveer zes kilometer lang. Er wordt gegooid in een heren klasse en een mix-klasse.

Startlocatie is de kantine van de Wierdense IJsclub (WIJC), te bereiken vanaf de parkeerplaats van Juventa'12 door langs de kantine van SVZW te lopen. Inschrijfgeld bedraagt vijf euro per team te voldoen bij binnenkomst. De starttijden zijn voor de heren-klasse om 10.00 uur en voor de mix-klasse 10.30 uur.

Opgave voor het toernooi dient te geschieden voor donderdag 26 augustus. Dit kan telefonisch of per e-mail bij Marten Levers, telefoon 0546 – 575 246 of 06 – 20 20 91 93 of mail ksvwierden@live.nl of bij Hans Morsink, telefoon 06 – 48 56 31 23 of mail morsink@hotmail.com. Nadere informatie via www.ksvwierden.nl.