Algemeen

WVC Volley Super Saturday zorgt voor feest in 'n Dikken

WIERDEN - Wat was het de hele dag een groot feest in sporthal ’n Dikken in Wierden, afgelopen zaterdag 13 april. Weghorst Makelaardij WVC Volley organiseerde voor het vierde jaar op rij Super Saturday, waarbij maar liefst dertien wedstrijden gespeeld werden.

Buiten was al een grote opblaasbare stormbaan voor de jeugd opgesteld, waar naar hartenlust geklommen kon worden. Daarnaast was er er een grote loterij, die mede dankzij circa veertig enthousiaste winkeliers, zeer succesvol was. De opbrengst van de verloting komt ten goede van de jeugd van WVC.

Er werden deze dag ook nog enkele wedstrijden gespeeld die voor deze keer op bijzondere wijze werden ondersteund vanaf de tribune. Tijdens de wedstrijd van dames 1 mocht de geschminkte volleybaljeugd van de vereniging plaatsnemen op de viptribune. Ze werden goed verwend daar met wat te drinken, een snoepje en klappers. Om het feest compleet te maken had de organisatie ervoor gezorgd dat elk team voor de wedstrijd letterlijk in de spotlights voorgesteld werd. Muziek in de hal tijdens de wedstrijden zorgde voor nog meer gezelligheid. Wat uiteraard meehielp aan de sfeer was dat diverse jeugdteams van de vereniging die dag kampioen geworden zijn en dat de tribunes goed gevuld waren!

Aan het eind van de dag stond er voor de seniorenleden nog een buffet klaar in het Sportcafé en werd de dag feestelijk afgesloten met het eindfeest van de vereniging.