Algemeen

Wierdense Prijzenmarathon maakt dit jaar ruim zeventig winnaars blij

WIERDEN – De Wierdense winkeliers hebben ondanks de ingestelde lockdown de Prijzenmarathon toch door laten gaan. De jaarlijkse decemberactie was al gestart, voordat de zware maatregelen bekend werden gemaakt. Bovendien zorgt de actie voor een positief gevoel richting de kerstdagen en het nieuwe jaar, ondersteunt het ook het lokaal winkelen en steekt het daarmee de ondernemers ook een hart onder de riem. Inmiddels zijn de winnaars bekend! 

Annet Savenije is de gelukkige winnares van de hoofdprijs: een all inclusive vakantie voor twee personen ter waarde van tweeduizend euro! Erik Schapink, Marjolein Brinkhof, Thea Kruiskamp en Diny Veneman hebben de topprijzen van respectievelijk een heren kledingbon t.w.v. vijfhonderd euro, een dames kledingbon t.w.v. vijfhonderd euro, een elektro waardebon t.w.v. vijfhonderd euro en een jaarabonnement knippen t.w.v. 250 euro gewonnen. Deze hoofdprijs en topprijswinnaars krijgen hiervoor een cheque overhandigd.

Ruim 6.250 euro
De deelnemende Wierdense winkeliers hadden de prijzenpot dit jaar goed gespekt. De totale waarde lag op ruim 6.250 euro, verdeelt over ruim zeventig mooie producten en waardebonnen. Uit de meer dan tienduizend ingevulde codes zijn afgelopen week de winnaars getrokken. Een overzicht van alle gelukkige prijswinnaars is in deze krant te vinden. Per winkel is de prijs, de waarde en de winnaar vermeld. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaars van een prijs.

“In verband met de coronamaatregelen en lockdown kan het zijn dat afhalen of bezorgen op een wat later moment zal plaatsvinden. En heeft u een prijs gewonnen, maar nog niks vernomen? Neem dan gerust contact op met de winkelier om een afspraak te maken”, laat een woordvoerder van de Wierdense Winkeliersvereniging weten. “We bedanken iedereen die bij ons in het dorp zijn of haar boodschappen heeft gedaan tijdens de feestdagen! Zeker in deze moeilijke tijd geeft dat ons als ondernemers steun!”