Algemeen

Wereld Winkel Wierden zet op Wereldwinkeldag in op chocola

Chocolade van Twente Decadente.
Chocolade van Twente Decadente.

WIERDEN – Op Wereldwinkeldag zet de Wereld Winkel Wierden aan de Marktstraat in de schijnwerpers op chocolade en bombardeert deze dag, zaterdag 11 mei, tot chocoladedag. Landelijk staat in het tweede weekend van mei altijd eerlijke handel in de schijnwerpers. Dan laten wereldwinkels zien hoe lekker, mooi en belangrijk eerlijk verhandelde producten zijn. Wereld Winkel Wierden zet volop in op chocolade van Twente Decadente en Tony’s Chocoloney.

Twente Decadente Chocolaterie is een interactieve chocolaterie in Hellendoorn. De chocolaterie is een leerwerkbedrijf en biedt, onder begeleiding van een ervaren chocolatier en werkbegeleiders, werkervaring aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het verhaal achter deze (h)eerlijke chocolade past helemaal bij de speerpunten van Wereld Winkel Wierden. Betrokkenheid dichtbij vorm geven door ook social label food producten op te nemen in haar assortiment. Op het gehele assortiment van Twente Decadente wordt twintig procent korting gegeven en ook de repen Tony’s Chocoloney zijn scherp geprijsd.

Natuurlijk staat een kopje koffie en thee klaar en onder het motto proeven is genieten kan de klant zijn of haar keuze bepalen. Om het nog aantrekkelijker te maken om deze dag even rond te struinen in de winkel draait op zaterdag 11 mei ook het rad van fortuin. Door een draai aan het wiel te geven komen er kortingen van tien, twintig of zelfs veertig procent beschikbaar op een non-food product. Dat is nog eens leuk winkelen, zeker met het oog op Moederdag.