Algemeen

Weer terug van weggeweest: Sinterklaasshow in Wierden

WIERDEN – Wierden krijgt dit jaar weer een eigen, grote Sinterklaasshow. In Zalencentrum Het Anker wordt op vrijdag 29 november vanaf 16.00 uur de 'Grote Kans voor een kind Sinterklaasshow' opgevoerd. De voorstelling staat helemaal in het teken van Sinterklaas. En alles leek goed te gaan dit jaar... Totdat de Pieten er achter kwamen dat al het inpakpapier uit het pakhuis was verdwenen. Kan pakjesavond nog wel doorgaan als al het inpakpapier is gestolen!? De Pieten doen er nu al alles aan om het papier op tijd terug te krijgen! De ontknoping is vrijdag 29 november in Het Anker.

De Sinterklaasshow is voor het hele gezin; Wil je weten welke avonturen Sinterklaas en zijn Pieten dit jaar allemaal beleven? Waarom Sinterklaas zijn baard föhnt? Wat er met al het inpakpapier is gebeurd? En of Sinterklaas de weddenschappen gaat winnen om pakjesavond te redden? Dan mag je De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow beslist niet missen! Speciaal voor de show zijn drie nieuwe Sinterklaasliedjes geschreven, waarvan 'Ojee Ojee Ojee', geschreven door Réne Elenbaas en geïnspireerd op het fantastische script van Martijn Löwik, nu al te beluisteren is op de speciale Sinterklaasshow website op www.zalencentrumhetanker.nl. Ook bij de intocht van Sinterklaas in Wierden klinkt dit nummer zeker door de speakers.

De vrolijke Sinterklaasshow, die een tikkeltje spannend is doordat het inpakpapier is gestolen, is een beleving op zich. Bezoekers kunnen niet alleen luisteren en kijken, maar ook lachen, meeleven, meezingen en meedansen. Om het allemaal nog een beetje spannender te maken mag ieder kind ook zelf een stukje inpakpapier meenemen. Zo kan pakjesavond ongetwijfeld gered worden.

Voor deze Sinterklaasshow staan er al drie filmpjes op social media. Hierin wordt al een tipje van de sluier van het verhaal opgelicht, zodat je alvast in de juiste stemming komt. Als je die filmpjes hebt gezien, wil je de show op 29 november zeker niet missen! En oefen alvast de nieuwe Sinterklaasdans;  leden van Dance Studio Janien geven in een video een heldere uitleg.

De entreeprijs voor de Grote Sinterklaasshow is 7,50 per persoon. De gehele opbrengst komt ten goede aan Stichting Kans voor een Kind. Zo help je met jouw entreekaartje ook een ander kind! Stichting Kans voor een Kind vervult wensen van kinderen uit Twente, die het door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden niet gemakkelijk hebben. Sponsoren voor de show mogen zich nog steeds melden. Dat kan telefonisch bij Het Anker of via info@zalencentrumhetanker.nl.