Algemeen

Vriendinnenmiddag bij voetbalvereniging SVZW

WIERDEN – Bij voetbalvereniging SVZW in Wierden wordt op woensdag 24 april een vriendinnenmiddag gehouden. Vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur zijn alle meisjes uit de groepen vier tot en met acht van de basisscholen welkom om mee te trainen.

“We hebben een speciale voetbaltraining, zodat iedereen mee kan doen”, aldus Trudy Regtuijt, coördinator van de meisjes bij SVZW. “Aan het eind van de middag verloten we onder de deelnemende meisjes een shirt van een oud-speelster van SVZW, Anouk Dekker.”

Ook dit jaar wordt de vereniging bij het organiseren van deze voetbalmiddag voor meisjes ondersteund door de KNVB. Het thema is 'Kom voetballen en maak hartsvriendinnen!'. “Dat sluit goed aan bij hoe we bij SVZW naar voetbal kijken. We gaan voor het spelplezier van ieder meisje. Daar hoort inzet, ontwikkeling, prestatie bij, ook daar is aandacht voor bij SVZW. Sporten doe je voor je plezier. En voetbal is een hele leuke (meiden)sport!”

“Als voetbal jou leuk lijkt en je een meisje bent én ook nog in groep vier, vijf, zes, zeven of acht zit, dan ben je woensdagmiddag 24 april van harte welkom bij SVZW. Neem zoveel mogelijk vriendinnen, klasgenootjes, nichtjes, buurmeisjes mee. Dan gaan we er een leuke middag van maken!” Opgave kan via vriendinnenmiddag.svzw@gmail.com.