Algemeen

Trentz Fashion breidt collectie uit met plus size mannenmode

Trentz Kimberly Klaassen en Dianne Beekman.
Trentz Kimberly Klaassen en Dianne Beekman.

WIERDEN – Trentz aan de Kerspel in Wierden gaat de collectie uitbreiden met plus size mannenmode. Vanaf half april kunnen – naast  dames – straks ook heren, die een maatje meer nodig hebben, terecht in de modezaak Trentz Men & Women van Kimberly Klaassen. Sinds de opening, nu exact drie jaar geleden, is Trentz een schot in de roos. Kimberly is gedreven en weet dankzij slimme inkoopkanalen kleurrijke, casual mode voor een mooie prijs in haar winkel te krijgen. Zo kun je ongeacht je maat er trendy en zeker niet saai bij lopen.

“Er is gewoon ontzettend veel vraag naar grotere maten”, benadrukt Kimberly. In het jaar 2016 startte ze haar eigen winkel in Wierden. Sindsdien kunnen dames in alle rust en ongedwongen sfeer snuffelen tussen trendy en kleurrijke mode, gericht op het middensegment. Samen met Dianne Beekman neemt ze alle tijd voor de klanten met deskundig en bovenal ook eerlijk advies. “Van maat 34 tot en met maat 60 is ruimschoots beschikbaar en de collectie varieert continu! Bovendien gaan we ook voor de dames de collectie nog wat verder uitbreiden.”

 

Uitbreiding naar herenmode
De vraag naar kleding voor mannen met een maatje meer was voor Kimberly niet onbekend, maar om meteen in het diepe te stappen was een brug te ver. Nu is het echter het moment aangebroken om verder uit te breiden. “We gaan eerst intern de winkel wat aanpassen. Op de plek van de pashokjes komt dan ruimte voor mannenmode. Zo kunnen we aan alle vraag voldoen. Ik wil voor iedereen wel iets in huis hebben door stoere en betaalbare casual mode te verkopen. Denk aan broeken, shirts, polo's en blousejes. En zowel voor jong als oud, in de maten L tot wel acht keer XL. En op verzoek kan het ook nóg wel groter.”

 

Feestelijke heropening
Zoals gezegd start de verkoop van mannenmode deze maand. De collectie wordt echter steeds verder uitgebreid, zodat op zaterdag 11 mei de officiële, feestelijke heropening van de winkel is. “We gaan er dan een feestje van maken, om zo de nieuwe collectie te presenteren. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de vernieuwde winkel te komen bekijken!”