Algemeen

School met de Bijbel in Notter-Zuna biedt ouderwets goed onderwijs in modern jasje

NOTTER/ZUNA - Hoe vind ik de meest geschikte basisschool voor mijn zoon of dochter? Welke school(cultuur) past bij mijn kind én bij mij als ouder? Waar helpen ze mijn kind van het vierde tot twaalfde jaar bij de ontwikkeling tot een positieve puber? Dit vraagt om een goed doordachte keuze die begint bij een goede oriëntatie. 

“Zoekt u een basisschool? Kom dan ook eens een kijkje nemen op onze school in het prachtige Notter-Zuna. We leggen u graag uit hoe we 'ouderwets goed onderwijs in een modern jasje' geven waarbij welzijn voorop staat. Momenteel zijn we druk bezig met de inrichting van een nieuw leerplein waar groepjes leerlingen zelfstandig kunnen samenwerken. Ook wordt binnenkort een volwaardige schoolbibliotheek met een nieuwe boekencollectie gerealiseerd”, licht directeur Bert Ligtenberg toe.

De School met de Bijbel biedt ook peuteropvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan in samenwerking met de Kindertuin (’t Krummelhûs). “U vindt dus kinderopvang en school onder één dak, wat zeker handig is voor een kwart van onze leerlingen die uit Rijssen, Nijverdal en omgeving komt. Door de mooie en ruime ligging in het groen is er voor de leerlingen veel speel- en bewegingsruimte. We hebben een groot plein met een uitdagende touwpiramide, schommelnesten, een heus voetbalveld op een groene grasmat en een veilig afgeschermd kleuterplein. Ook belangrijk, door de kleinschaligheid kent iedere leerkracht elk kind bij naam!”

Aandacht voor nieuwe ontwikkelingen staat ook hoog in het vaandel. “Met een hecht team van leerkrachten geven we elke dag met veel plezier onze lessen vanuit goede en moderne methodes.” Zo wordt ook gebruik gemaakt van iPads in groep 1 en 2 en van Chromebooks in de andere groepen. “We wisselen intensieve instructies af met gezellige momenten tussendoor. Daarbij is er altijd extra tijd en aandacht voor ieder kind, zodat er 'ruimte' is voor de leerlingen om zich te kunnen ontwikkelen.”

Nieuwsgierig? Kom vrijblijvend langs om samen met ons te verkennen of ons onderwijs en onze onderwijsvisie past bij wat uw kind nodig heeft. Neem vooraf even contact met ons op, telefoon 0548 – 518 988  of 06 – 57 06 67 03 of per mail via dir@notter-zuna.nl.