Algemeen

Lions en Rotaryclub brengen zeventig wensen in vervulling

WIERDEN – Op de gezellige kerstmarkt in de winkelkern van Wierden, georganiseerd door de Wierdense Lions en de Rotaryclub, stond afgelopen jaar ook weer wensboom. Bezoekers van de markt mochten hier een wens in hangen voor een ander. Omdat beide clubs het doel van de kerstmarkt in 2018 waren, konden zij met een ruim budget veel wensen laten uitkomen. Er zijn namelijk in totaal zeventig wensen in vervulling gebracht.
Naast het eigen budget hebben veel bedrijven financieel bijgedragen om al deze wensen te realiseren. Zonder hen hadden namelijk niet zoveel wensen uitgevoerd kunnen worden! De Rotary en Lions wil via deze weg daarom met name bedanken: Hof 88 Almelo, Bloemengalerie by Jeanine, Weideman Bloem&Groen bij Bas, Ricks bloemen, Samitex stoffen, Milano, Gasterij de Oale Marckt, Atelier Bonvanie, Kaas en Smaak, Schoonheidssalon Désiree, Kapsalon Hairlevel, Kim Holterman Fotografie, Bouwbedrijf B. Jannink BV Hoge Hexel, Witzand Bouwmaterialen, Slooijer tuinontwerp en adviesbureau, Echte Bakker Meinders, Muziekschool Drums & Dance Eibergen en Heracles Almelo.
De redenen voor het indienen van de wensen waren zeer divers. Wel draaide het veelal om gezondheid, eenzaamheid, armoede of dankbaarheid.