Algemeen

Kookworkshop voor mannen die beter willen leren koken

WIERDEN – In de keuken van de Kluinveenschool start in januari weer een kookworkshop voor mannen zonder kookervaring of die beter willen leren koken. De workshop wordt gegeven door Maria Muller.

Op maandagavond 8, 15 en 22 januari start deze workshop rond 18.30 uur. De kosten bedragen veertig euro en dat is inclusief een receptenboekje. Uiteraard worden de gerechten ook gezamenlijk opgegeten. Er is ruimte voor zes deelnemers, dus aarzel niet en geef u op! Het is leuk, leerzaam en bovendien gezellig.

Onlangs stonden nog vijf mannen rondom het fornuis om onder leiding van vrijwilliger Maria Muller een heerlijk en gezond hoofdgerecht te maken met aardappelpuree, broccoli en vis met een korstje. Meld je aan voor deze interessante workshop. Alle ingrediënten zijn vers en er worden ook geen pakjes of zakjes gebruikt; elk gerecht wordt stap voor stap bereid. Dankzij de tips van de kok leren de deelnemers allerlei nieuwe kneepjes van het vak. Want aardappels koken is wellicht bekend, maar hoe zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk vitamines in blijven zitten? En hoe plan je alles zo, dat alle gerechten tegelijkertijd én nog warm op tafel staan?

Meer weten over deze cursus of aanmelden? Neem dan contact op met Kitty van der Steege, telefoon 0546 – 57 16 93 of via e-mail k.vdsteege@stichtingdewelle.nl.