Algemeen

Inschrijving geopend voor 23e beachvolleybaltoernooi

ENTER – Het kriebelt, nog niet het strandzand, maar wel de lentekriebels. Door het mooie weer komt bij menig volleyballer de drang om de zaal te ruilen voor zand en de sportschoenen voor blote voeten. Volleybalvereniging Holyoke uit Enter maakt het ook dit jaar weer mogelijk, want op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni is er weer beachvolleybal midden in het centrum van Enter. Dat lijkt nog ver weg, maar de inschrijving is nu geopend!

De voorbereidingen voor het 23e beachvolleybaltoernooi zijn inmiddels weer in volle gang. Het toernooi is wederom op het parkeerterrein naast de RK-kerk. Daar wordt dan 250 kuub zand gestort, zodat er ruimte ontstaat voor acht volleybalvelden waar meer dan 75 teams gedurende twee dagen de strijd met elkaar aan gaan. Rondom de velden is er bovendien ruimte voor een hapje en een drankje op het aangelegde terras.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (vier tegen vier) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.

Ook dit jaar zal er wederom een speciale Bedrijvenklasse (vier tegen vier) worden ingeprogrammeerd. Wil je met collega’s of personeelsvereniging op een gezellige, sportieve manier het weekend inluiden? Schrijf je dan in voor de Bedrijvenklassen en strijd mee om de felbegeerde wisselbeker.

Op zaterdag is er ruimte voor ruim veertig teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau. Om tegemoet te komen aan de vraag van menig deelnemer is er dit jaar ook de mogelijkheid om je op zaterdag in te schrijven als mixteam.

Er kan ingeschreven worden op heren en dames hogere klasse (drie tegen drie), heren en dames lagere klasse (vier tegen vier), mixteams (drie tegen drie en vier tegen vier) en de jeugdklasse (vier tegen vier). Inschrijven kan tot en met 21 juni 2019. Gezien de grote belangstelling van voorgaande jaren is het aan te raden om tijdig in te schrijven, vol is echt vol! Voor inschrijven en extra informatie ga naar www.vvholyoke.nl.