Algemeen

Hoe kom jij deze corona-tijd door? Stuur een foto of bericht naar ons!

WIERDEN – Nu de dreiging van het coronavirus ook in de gemeente Wierden het dagelijkse leven aan banden legt, worden er al allerlei creatieve oplossingen bedacht, al dan niet via internet of 'gewoon' op afstand. Laat ons weten wat jij tijdens deze periode van 'sociale onthouding' doet. 

Maak een foto van je activiteit thuis of stuur ons een bericht waarin je vertelt wat je zoals doet tijdens deze corona-periode! Daar waar je normaal ergens op de grasmat staat, je in het zweet werkt voor een leuke sport of waar je je hobby uitoefent, moet je nu misschien op een op creatieve manier aan de slag om toch te kunnen doen wat je leuk vindt.

Dus laat de verveling niet toeslaan. Stuur een bericht of foto naar redactie@dewiezer.nl en laat andere inwoners van de gemeente Wierden weten hoe jij de tijd goed en leuk door komt! Ook foto's van mooie locaties uit de gemeente Wierden, die je nu tijdens een wandeling of fietstocht tegenkomt, zijn welkom! Zo breng je andere inwoners misschien wel weer op leuke ideeën.

Een greep uit de bijdragen die we binnenkrijgen gebruiken we in de komende editie van de Wiezer!