Algemeen

De Klup zoekt veel nieuwe vrijwilligers

WIERDEN – Met de start van het nieuwe seizoen 2019-2020 in zicht, is De Klup Twente naarstig op zoek naar een flink aantal nieuwe vrijwilligers. De extra menskracht is nodig voor een groot aantal heel verschillende activiteiten voor mensen met een beperking en senioren. De vacatures zijn in Wierden, Tubbergen, Almelo en Rijssen. Het gaat om functies overdag en ’s avonds en ze variëren van fotograaf voor gelegenheden en (inval)chauffeurs tot en met gamers, muziekliefhebbers en begeleiders voor het zwemmen. En nog heel veel meer.

De Klup Twente heeft meer dan vijftig verschillende activiteiten voor mensen met een beperking, die allemaal bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers. De laatste helpen wekelijks, maandelijks of af en toe als het nodig is. Bij De Klup Twente is het uitgangspunt dat mensen zelf bepalen voor welke activiteiten ze willen worden ingezet.

Na het vertrek aan het eind van het vorig seizoen heeft De Klup dringend extra mensen nodig voor onder andere: zwemmen in Wierden, Almelo en Tubbergen, de Hap & Spelklup (gamen en eten), hulp bij de muziekband, de kinder- en tienerklup, bowlen in Rijssen, koks voor het Klupcafé in Wierden, de computerles, stijldansen, koken voor tieners en kinderen, Buitenschoolse Opvang, het maatjesproject Vriendenzoeker, chauffeurs (vast en inval) en enthousiaste (amateur of prof) fotografen voor Kluptv, de website, Facebook en het tijdschrift Schik van De Klup Twente. Er is vooral heel veel behoefte aan vrijwilligers die willen helpen in het gamecentrum FUN-IE-FIT. Zij moeten een beetje kennis hebben van spelcomputers of het leuk vinden om dat te leren.

Mensen die vrijwilligerswerk voor De Klup Twente willen doen kunnen zich melden bij jolanda@deklup.nl of 06 – 14 45 52 88.

Reacties

Hall0,  wat zijn zoal de behoeften waar op je kunt reageren, bijv. inval chauffeur? Welk telefoon nummer voor meer info?

                  Vr. Gr. Aart