Algemeen

Corona Wiezer

Corona. Eén woord, een paar letters. Een paar maanden terug nog een relatief onbekend begrip, maar inmiddels weet iedereen waar we het over hebben. Het mag dan ook duidelijk zijn: Nederland gaat gebukt onder de gevolgen van dit nare virus.

 

Bij Heinink Media B.V., waar deze krant deel van uit maakt, volgen we het nieuws op de voet. Ook het in standhouden van de lokale nieuwsvoorziening is zeker in deze periode net zo belangrijk. Daarom doen we er als team alles aan om iedereen op de hoogte te houden, ook gedurende deze periode van gedeeltelijke 'lock down'.

 

Dat betekent concreet dat we proberen om zo actueel mogelijk te zijn, onder andere via de website van deze krant. Bovendien wordt onze goed gelezen weekkrant nog steeds huis-aan-huis bezorgd, zolang onze bezorgers de krant bij u in de bus mogen doen.

 

Op dit moment weten we echter nog niet welke vervolgmaatregelen het Rijk gaat nemen. Mogelijk kan ook onze uitgeverij hinder gaan ondervinden vanwege de uitbraak van corona. We zullen er echter alles aan doen om de gedrukte krant uit te brengen en in goede orde te laten bezorgen. Online zal de krant in ieder geval te lezen blijven via www.dewiezer.nl.

 

Wij rekenen op uw begrip voor deze onvoorziene situatie en we houden u op de hoogte!

 

 

Medewerkers Heinink Media B.V.