Algemeen

Boek ‘Van Eversberg tot Eerde’ nu gratis als download beschikbaar

REGIO – In 2012 verscheen ‘Van Eversberg tot Eerde, op zoek naar kastelen en landhuizen langs de Regge’ en in 2013 kwam er een tweede druk. Sinds enige tijd echter is dit populaire boek uitverkocht. Uutgeverieje 'n Boaken heeft besloten het vanaf nu digitaal en gratis beschikbaar te stellen. Stuur een mail naar uutgeverieje.boaken@gmail.com en je krijgt het boek als PDF-bestand in je mail.

In ‘Van Eversberg tot Eerde’ nemen de auteurs Ester Smit en Dinand Webbink de lezer mee op een tocht door verleden en heden van zeven kastelen en vijf landhuizen langs de Regge. Van elke havezate en elk landhuis wordt de geschiedenis beschreven, spannende verhalen die het verleden doen herleven. Verder wordt verteld wat er tegenwoordig nog te zien is. Soms is dat een compleet kasteel, zoals bij Eerde, met tuinen, lanen en boerderijen, soms is het een romantische ruïne, zoals bij Eversberg. In enkele gevallen is er praktisch niets over, zoals bij Rhaan, Den Dam en Katenhorst. Dan helpt het boek je beter kijken naar het landschap, zodat je toch nog iets ziet van de vergane glorie. Het boek is rijk geïllustreerd. De recente foto’s zijn van Willem Wijnen.

 

Reacties

Geachte heer / mevrouw,

Graag willen we de pdf van dit boek 'Van Everberg tot Eerde, op zoek naar kastelen en landhuizen langs de Regge', ontvangen.

Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,

Gerard Spanjer

Geachte heer / mevrouw,

Graag ontvang ik de pdf file van het boek " Van Everberg tot Eerde "

Hartelijk dank.

Groet,

Richard