Algemeen

Actie Kans voor een Kind: De Grote Sinterklaasshow

WIERDEN – Stichting Kans voor een Kind heeft sinds de oprichting, zeventien jaar geleden, vele honderden wensen vervuld van kinderen in Twente die het moeilijk hebben, bijvoorbeeld door een ziekte of door andere omstandigheden. Zo verschillend kinderen zijn, zo gevarieerd zijn ook de wensen die worden aangevraagd. Van een weekend naar de Efteling tot een prinsessenmiddag met vriendinnen, van een meet and greet met een idool tot een middag meetrainen met een favoriete club, van een kijkje achter de schermen bij de brandweer tot een heuse parachutesprong... je kunt het zo gek niet bedenken. Om welke wensvervulling het ook gaat, de kinderen kunnen in een andere omgeving weer voor even hun zorgen vergeten en plezier hebben.

 

Stichting Kans voor een Kind

Stichting Kans voor een Kind wordt organisatorisch gedragen door wensvervullers, intakers, een toetsingscommissie, ambassadeurs, een bestuur en andere vrijwilligers. Zij werken allen op vrijwillige basis aan dit goede doel. Daarnaast is er natuurlijk heel veel geld nodig om de wensen te vervullen. Die middelen komen uit bijdragen van Founders en Sympathisanten, uit donaties, uit de opbrengst van de jaarlijkse veilingavond en uit talloze fund raise-acties van organisaties of individuen. Meer informatie staat op www.kansvooreenkind.nl.

 

De Grote Kans voor een Kind Sinterklaasshow

Een van die sympathieke acties die momenteel in voorbereiding is, is de Grote Sinterklaasshow, die op 29 november om 16.00 uur in Zalencentrum het Anker aan de Wilhelminastraat in Wierden wordt gehouden. De opbrengst van deze theatershow - uit entreegelden, een verloting en sponsoring - komt geheel ten goede aan Stichting Kans voor een Kind. De entree bedraagt 7,50 euro per persoon.

De Sinterklaasshow wordt een onvergetelijke middag met een spannend verhaal voor de hele familie waarin luisteren, kijken, lachen, meeleven, meezingen en meedansen centraal staan. Alles draait in de show om het redden van pakjesavond en daarvoor wordt gevraagd om een stukje inpakpapier mee te nemen. Na afloop heeft Sinterklaas voor ieder kind natuurlijk een leuk presentje.

 

Meer informatie en kaarten

Wil je alvast in de stemming komen? Ga dan naar www.zalencentrumhetanker.nl/sinterklaasshow. Hier vind je niet alleen de drie filmpjes die al gedeeld zijn via social media, maar ook het leuke liedje 'Ojee Ojee Ojee' geschreven door Réne Elenbaas, geïnspireerd op het script van Martijn Löwik. Ook vind je op deze website een overzicht van iedereen die belangeloos zijn of haar medewerking heeft verleend, alle donateurs en een overzicht van de prijzen van de loterij.

 

<KADER>

Steun Kans voor een Kind en koop loten

Voorafgaand aan de show kun je bij Zalencentrum het Anker tussen 15.00 en 16.00 uur loten kopen. Je kunt ook loten kopen zonder de show te bezoeken. De loten kosten een euro per stuk en voor vijf euro krijg je er zes. Dankzij onze vele donateurs zijn er prachtige prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderfiets, kaarten voor de wedstrijd van Heracles Almelo – FC Utrecht, een Zinzi horloge, een prachtige lamp, knutselpakketten en heel veel cadeaupakketten. Na afloop van de show kun je jouw gewonnen prijs meteen meenemen.