Afbeelding

Bedankavond voor Wierdensevrijwilligers in Kulturhus Irene

Algemeen

NOTTER – De gemeente Wierden wil al haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Daarvoor worden zij van harte uitgenodigd voor het theatercollege ‘De negen open deuren’. Deze is op donderdag 7 december om 20.00 uur in Kulturhus Irene aan de Van Kregtenweg in Notter.

In dit interactieve, leerzame maar vooral leuke college, met daarin veel persoonlijk lief en leed, neemt Jaap Vriend de vrijwilligers mee langs negen open deuren, die ‘alleen nog even ingetrapt hoeven worden’. Deze negen deuren staan symbool voor communicatielessen. Denk daarbij zoal aan grenzen stellen, nee zeggen (nee!) en luisteren (wat zeg je?), die bij het doen van vrijwilligerswerk uitstekend van pas komen. Want of je nu in de sport actief bent, een één op één maatje bent of bij een zorg- of welzijnsinstelling werkt: als vrijwilliger lopen we allemaal wel eens tegen onduidelijkheid aan als het gaat om onze rol, onze verwachtingen, onze grenzen. Herken jij dit? Meld je dan gratis aan!

Deze uitnodiging is voor alle vrijwilligers in de gemeente Wierden. Verzeker jezelf dus (snel!) van een plekje door je vóór 17 november aan te melden, want: vol = vol! Je kan alleen jezelf aanmelden, dus niet meerdere aanmeldingen per persoon. Aanmelden kan op werkdagen tussen 9.00 uur en 12.30 uur telefonisch via 0546 – 571 693 of stuur een mail naar wierdendoet@stichtingdewelle.nl. Vermeld daarbij je naam, telefoonnummer en organisatie waar je vrijwilligerswerk doet.

Kun je deze avonds niet? Dan is er een mogelijkheid om het theatercollege in Kulturhus Irene in Notter bij te wonen op donderdagmiddag 7 december om 14.00 uur. Dan staat vanaf 13.15 uur de koffie klaar. Geef dit dan duidelijk aan bij je aanmelding! Neem bij eventuele vragen contact op met Dianne van Egmond van De Welle.