Afbeelding

Groep ‘Uit liefde gemaakt’start met creatieve inloop

Algemeen

ENTER – De creatieve groep vanuit ‘Uit liefde gemaakt’ start op dinsdagmiddag 3 oktober met een inloop in gebouw ‘De Bron’ bij de Hervormde kerk in Enter. Het is de bedoeling om eens per maand bijeen te komen. Iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn is welkom om binnen te lopen en mee te doen. De creatieve activiteiten mogen dan van alles zijn: schilderen, kaarten maken, handwerken of iets anders.

“We hopen door het opzetten van een creatieve inloop iets te kunnen betekenen voor mensen die eenzaam zijn, maar ook voor mensen die het gewoon gezellig vinden om samen creatief bezig te zijn”, vertelt Ina Eertink. “Wij willen, om te beginnen, deze inloop organiseren op de eerste dinsdagmiddag van de maand van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur in de periode van oktober tot mei. In de zomerperiode is er geen creatieve inloop. Het is de bedoeling dat iedereen zijn eigen materiaal van huis meebrengt en dat ook weer mee terug neemt. Er is daar geen materiaal aanwezig en ook geen opslagruimte!”

Waar nodig kunnen mensen – uit en rondom Enter – opgehaald en thuisgebracht worden. “De afstand mag geen belemmering zijn om te kunnen komen”, vindt Eertink. Er komt een potje te staan voor een vrijwillige gift voor de koffie of thee, “want ook geld mag geen belemmering zijn om te kunnen komen!”

Voor meer informatie, neem contact op met Jose Martijn (06 – 45 40 84 92) of Aaltjen van de Riet (06 – 83 04 57 24) of mail naar uit.liefde.gemaakt@gmail.com