John Olde Olthof en Martin Companje.
John Olde Olthof en Martin Companje.

Reggewoon realiseert vijftienappartementen in Berghorst

Algemeen

ENTER – Woningstichting Reggewoon realiseert samen met bouwbedrijf Roosdom Tijhuis uit Rijssen vijftien appartementen in nieuwbouwwijk de Berghorst aan de rand van Enter. De woningen komen in één complex, verdeeld over meerdere verdiepingen.

Reggewoon streeft er naar om in ieder gebied te zorgen voor voldoende diversiteit in type woningen en differentiatie in huurprijs. In Berghorst Enter komen daarom naast sociale huurwoningen ook appartementen. Op woensdag 6 september hebben Martin Companje directeur Roosdom Tijhuis en John Olde Olthof directeur bestuurder Reggewoon het contract getekend voor de bouw van een wooncomplex bestaande uit vijftien appartementen.

Alle woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. Ze hebben een woonoppervlak vanaf 54 vierkante meter. Vijf appartementen zijn iets groter en hebben twee slaapkamers. Deze appartementen hebben een oppervlak van ongeveer 67 vierkante meter. Alle woningen hebben een balkon en een eigen berging in het gebouw.

Alle appartementen worden gasloos opgeleverd. Op het dak wordt het maximaal aantal zonnepanelen geplaatst. Ook wordt een warmtepomp aangebracht en ventilatie met warmteterugwinning.

Artist impressie van het appartementencomplex.